XL Style Ceramiche                                       http://xlstyle.mysupersite.it/

Alle tegels rechtstreeks af fabriek, goedkoper kan niet.   Kortingen boven de 50 M2 oplopend tot -50%.

WIJ LEVEREN ALLE TEGELS VAN XL STYLE.
BOVEN DE 50 M2 KORTINGEN VAN – 25 % TOT – 40 %.

Xl Style Vloertegels en wand tegels bij ons voor de beste prijs., Xl Style ceramica (wij zijn dealer) is een Italiaanse fabriek. Het vinden van de juiste vloer, vooral voor badkamer en terras, is afhankelijk van verschillende factoren, vooral de smaak en voorkeuren van de klanten. Eén geprefereerde houten vloer, een ander uit keramiek of aardewerk. Bekleding van wood tiles in het algemeen zorgen voor een warme uitstraling en comfort. Visueel, is een wood loke tegel moeilijk te onder onderscheiden van een houten vloer .De collecties van de oosterse XLSTYLE tegels zijn vooral populair bij klanten die een bijzondere en exotische flair in hun kamers willen. Met de reeks van Marrakesh.Bij XLSTYLE kan je een voorproefje krijgen van de nobele beige en de elegantie en de charme van het Noord-Afrikaanse land en de warme natuurlijke tinten van XLSTYLE . Voor het terras heeft XL STYLE aanbiedingen in deze collectie van grote grijze vloer tegels die een ingetogen elegantie uitstraling hebben.

Enkele tegel series van XLSTYLE zijn;
XL STYLE Riva wood, XL STYLE Elysee, XL STYLE Ardosia, XL STYLE Newport, XL STYLE Interior stone, XL STYLE Adria XL STYLE natural stone XL Style irox, XL STYLE Italian quartz. XL Style Metropolis, XL Style Habitat, XL Style Laguna, XL Style Quebec.

H. VAN LIESHOUT TEGELHANDELONLINE DE VLOERTEGEL GROOTHANDEL VOOR DE PARTICULIER.

Tegelhandel online kan alle tegels van XLSTYLE Ceramiche leveren! Wij hebben tevens diverse series van XL STYLE in onze showroom. Op de fabriek website kunt u altijd het meest actuele aanbod bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons niet teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en bij de klant afleveren. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg no. 8 .