Tagina Ceramiche                                              http://www.tagina.com/it/

Alle tegels rechtstreeks af fabriek, goedkoper kan niet.   Kortingen boven de 50 M2 oplopend tot -50%.

WIJ LEVEREN ALLE TEGELS VAN TAGINA.
Tagina Wand tegels en Vloertegels bij ons voor de beste prijs..
Tagina Ceramiche d’Arte werd opgericht in 1973, en vernoemd naar de oude naam van haar Umbrische geboortestad, Gualdo Tadino. Van de productie van keramische vloer tegels en wandtegels, wordt wereldwijd van de kwaliteit en Made in Italië genoten.Tagina onderscheid zich door de meest moderne technieken van de industriële productie van keramische vloer en wandtegels te combineren met het erfgoed uit de keramische traditie en van de cultuur van de artisan waaraan Gualdo Tadino heel rijk aan was. De productie van “Majolica” met metalen effecten zijn een lust voor het oog en geven een luxe uitstraling. Verder bied Tagina diverse rustieke tegel en series met diverse vloertegel formaten die geschikt zijn voor binnen en buiten tegelwerk.

H. VAN LIESHOUT TEGELHANDELONLINE DE VLOERTEGEL GROOTHANDEL VOOR DE PARTICULIER.

Enkele tegel series vanTagina ceramiche zijn;
Tagina Antica Umbria, Tagina Apogeo14 Compact, Tagina Colori Disponibili, Tagina Déco D’antan, Tagina Déco Perlage, Tagina Doré, Tagina Eldorado, Tagina Fucina, Tagina Hardr Rock Beton Compact, Tagina Nuage, Tagina Pietra Del Mondo Compact, Tagina Pietre Perlate, Tagina Pompeiana, Rondò, Tagina Si – Space Identit, Tagina Sincera, Tagina Sogno Di Primavera, Tagina Terrae De Tarsina, Tagina Terre Cotte Dell’umbria, Tagina Visualizza La Collezione, Tagina Warmstone, Tagina Warmstones Compact, Tagina Wire Compact, Tagina Woodays Compact.

Tegelhandel online kan alle tegels van Tagina Ceramiche leveren! Op de fabriek website kunt u altijd het meest actuele aanbod wand en vloertegel bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons niet teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en bij de klant afleveren. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg no. 8 .