Struker Porcelanico               https://www.strukerporcelanicosl.com/  

Alle tegels rechtstreeks af fabriek, goedkoper kan niet.   Kortingen boven de 50 M2 oplopend tot -50%.

WIJ LEVEREN ALLE TEGELS VAN STRUKER
BOVEN DE 50 M2 KORTINGEN VAN – 25 % TOT – 40 %.

Struker Vloertegels en Wand tegels bij ons voor de beste prijs.
Struker Ceramica ( wij zijn dealer) is een Spaanse tegel fabriek die al meer dan 35 jaar Ceramiche wandtegels en vloertegels produceert.Bij Struker Porcelánico S.L zijn ze voortdurend bezig met de ontwikkeling van de nieuwste modellen en tegel formaten om zo up tho date te blijven in de keramische wereld van de tegels.Onlangs hebben wij een digitaal systeem in onze tegelfabrieken ingevoerd die die een grote grafische variabiliteit kunnen weergeven aan het oppervlak van de Ceramiche tegel.Wij presenteren u onze nieuwste collectie van exclusieve uit onze productlijn vijf-KER (porselein aardewerk van 3 en 5 mm dikte).

H VAN LIESHOUT TEGELHANDELONLINE DE VLOERTEGEL GROOTHANDEL VOOR DE PARTICULIER.

Enkele tegel series vanStruker Ceramica zijn;
Struker Artic, Struker Calacata, Struker Cosmos, Struker Crema Marfil, Struker Evolution, Struker Firenze,Struker Ithaca, Struker Onyx, Struker Trevi, Urban, Struker Venezia, Struker Volcán, Struker Nepal, Struker Betton, Struker Cooper, Struker Scabos, Struker Portovelo, Struker Oklahoma, Struker Nevadmontana, Struker Natura, Struker Sal Y Pimienta, Struker Andrea, Struker Imperial, Struker Urban.

Tegelhandelonline kan alle tegels van Struker Ceramica leveren! Wij hebben tevens diverse series van Struker in onze showroom. Op de fabriekswebsite kunt u altijd het meest actuele aanbod bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons niet teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en bij de klant afleveren. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg no. 8 .