Paul Ceramiche                                                  http://www.paulceramiche.com/

Alle tegels rechtstreeks af fabriek, goedkoper kan niet.   Kortingen boven de 50 M2 oplopend tot -50%.

Showroom Handelsweg 8 5492 NL  Nijnsel 0413475506
Voorraad vloertegels, wandtegels, tegels, houtlook tegels, keramiche tegelparket.
houtlook vloertegels, harsteen tegels, betonlook vloertegels
Houtlook, stenen parket, Keramiche tegelparket.

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle Paul&Co tegels aan de particulier, tegelzetter en aannemer.  Prijsaanvragen van de door u gezochte wand en vloertegels is 100% de moeite waard.  Showroom geopend ma t/m za van 9 tot 20 uur (alleen op afspraak). 0413 475506  https://www.tegelhandelonline.nl/showroom/

Paul wand tegels en vloertegels bij ons voor de beste prijs..
Paul Ceramica (wij zijn dealer) is een Italiaanse tegelfabriek die wand en vloertegels produceert voor het midden en hogere segment van de tegel markt. Idea is een jong en dynamische tegelfabriek die geavanceerde technologie gebruiken om te produceren.Paul ceramiche is een toonaangevend bedrijf in de productie en distributie van keramische tegels, wand decor en moderne faciliteiten en sluit zich aan bij de revolutionaire industriële digitale afdruksysteem door Durst, deze bieden een oneindigheid aan mogelijkheden voor reproducties van beelden op de tegels. Met een productie van 8 miljoen m2 tegels per jaar hoort dit bedrijf met zijn geavanceerde productiefaciliteiten tot de middenmoot van de tegel industrie.

Enkele tegelseries van Paul Ceramiche zijn: Paul abetone, Paul caribe, Paul casale, Paul cooper, Paul easyway, Paul ego, Paul freestyle, Paul icon, Paul lineup, Paul madison, Paul mood, Paul norway, Paul outfit, Paul royal, Paul seawood, Paul sherwood, Paul skyfall, Paul soho, Paul studio, Paul woodland, Paul workshop, Paul en co vloertegels, Paul ceramiche.

Wij verkopen in heel Nederland en ver daarbuiten vloertegels, wandtegels, terra cotta en keramische tegelparket, van meer dan 500 tegelmerken voor de laagste prijs van Nederland. Wij zijn al meer dan 35 jaar tegelhandel/bouwbedrijf gevestigd aan de Handelsweg 8 in Nijnsel en hebben een mooie showroom en een grote voorraad vloertegels. U kan een prijsaanvragen maar u kan ook op afspraak onze showroom bezoeken. Wij hebben o.a., de grootste en goedkoopste collectie keramische tegelparket van Nederland. In onze showroom vind u de volgende uitstralingen van vloertegels, tegels voor uw terras, tegelparket, hardsteen look, leisteen look, beton look, vorstbestendige vloertegels, getrommelde tegels, cementlook, gepolijste tegels, houtlook vloertegels in diverse tegelformaten formaten zoals.20×20, 30×30, 30×60, 60×60, 75×75, 80×80, 90×90, 100×100, 120×120, 40×80, 45×90, 60×120 en vele andere tegelformaten.

Tegelhandelonline kan alle tegels van Paul & Co ceramiche leveren! Wij hebben tevens diverse series van deze fabriek in onze showroom. Op de fabriekswebsite kunt u altijd het meest actuele aanbod bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons nooit teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en leveren bij u thuis. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg 8 .

M vr groet,

Henk v Lieshout