Epoca Vloertegels      http://www.gambinigroup.it/index.php/it/

 Prijs aanvragen van alle Epoca tegels is 100% de moeite waard.

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle Epoca  tegels aan de particulier, tegelzetter en aannemer.  Prijsaanvragen van de door u gezochte wand en vloertegels is 100% de moeite waard.  Showroom geopend ma t/m za van 9 tot 20 uur (alleen op afspraak). 0413 475506  https://www.tegelhandelonline.nl/showroom/

Epoca Vloertegels en wand tegels voor de beste prijs.
Epoca Ceramiche is een Italiaanse tegel fabriek die onder de Gambini groep van 4 fabrieken valt 2 in Italië en 2 in Frankrijk.Er word de afgelopen jaren de weg ingeslagen van internationalisering van de productie en van synergie tussen technologische innovatie en zakelijke expertise. Epoca produceert een breed scala aan wand en vloertegels en voorziet hierin haar deel van de particuliere en commerciële tegelmarkt.

Enkele tegel series van Epoca ceramiche zijn;
Epoca Art Deco, Epoca Chalet, Epoca Clays, Epoca Discovery. Epoca Endymion, Epoca Le Vernis, Epoca Marmoris, Epoca Metropolis, Epoca Naturac, Epoca Oasis, Epoca Yogue, Epoca Wall, Epoca Devore, Epoca Evolution, Epoca Seta, Epoca Pave.

Wij verkopen in heel Nederland en ver daarbuiten vloertegels, wandtegels, keramische tegelparket, van meer dan 500 tegelmerken voor de laagste prijs van Nederland. Wij zijn al meer dan 35 jaar tegelhandel/bouwbedrijf gevestigd aan de Handelsweg 8 in Nijnsel en hebben een mooie showroom en een grote voorraad vloertegels. U kan een prijsaanvragen maar u kan ook op afspraak onze showroom bezoeken. Wij hebben o.a., de grootste en goedkoopste collectie keramische tegelparket van Nederland. In onze showroom vind u de volgende uitstralingen van vloertegels, tegels voor uw terras, tegelparket, hardsteen look, leisteen look, beton look, vorstbestendige vloertegels, getrommelde tegels, cementlook, gepolijste tegels, houtlook vloertegels in diverse tegelformaten formaten zoals.20×20, 30×30, 30×60, 60×60, 75×75, 80×80, 90×90, 100×100, 120×120, 40×80, 45×90, 60×120 en vele andere tegelformaten.

Tegelhandelonline kan alle tegels van Epoca ceramiche leveren! Wij hebben tevens diverse series van deze fabriek in onze showroom. Op de fabriekswebsite kunt u altijd het meest actuele aanbod bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons nooit teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en leveren bij u thuis. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg 8 .

M vr groet,

Henk v Lieshout