Colli  Ceramiche                                 http://www.colli.it/

Prijs aanvragen van alle Colli tegels is 100% de moeite waard.

collli_Natura_amb_living

Ceramiche  colli Natura,binco,beige,griege,fumo, Vraag uw prijs aan, ook alle andere formaten en kleuren /series van  Ceramiche Colli,  Colli Ceramiche leveren wij  voor de laagste prijs.

Colli_Super_amb-BLACK-living

Colli Ceramiche  Super,black,iviry,grey,  Vraag uw prijs aan, ook alle andere formaten en kleuren /series van  Ceramiche Colli,  Colli Ceramiche leveren wij  voor de laagste prijs.

Colli_Wow_amb-winter

Colli ceramiche Wow_winter,autum,summer.   Vraag uw prijs aan, ook alle andere formaten en kleuren /series van  Ceramiche Colli,  Colli Ceramiche leveren wij  voor de laagste prijs.

Colli_Scot_amb-Grigio

Colli Scot-Grigio,white,grey,red.. Vraag uw prijs aan, ook alle andere formaten en kleuren /series van  Ceramiche Colli,  Colli Ceramiche leveren wij  voor de laagste prijs.

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle Colli  tegels aan de particulier, tegelzetter en aannemer.  Prijsaanvragen van de door u gezochte wand en vloertegels is 100% de moeite waard.  Showroom geopend ma t/m za van 9 tot 20 uur (alleen op afspraak). 0413 475506  https://www.tegelhandelonline.nl/showroom/

Ceramiche Colli   Vloertegels en Wand tegels voor de beste prijs.
Ceramica Colli is een Italiaanse fabriek en is opgericht in 1968 in Fiarona Modenesa en staat borg voor design en kwaliteit van hun keramische producten. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de hoogwaardige kwaliteit van de grondstoffen en de technologische ontwikkeling, teneinde de hoogste esthetische resultaten te behalen op tegel gebied. Vandaag de dag heeft Ceramica Colli een exclusieve reeks tegel producten, zowel voor vloer en voor de wand. De talrijke gecoördineerd tegel lijnen zijn in staat om het even van welke behoefte dan ook van kleur, afwerking, stijl en grootte te voldoen. Op deze manier kan Ceramica Colli alle ruimten van uw huis zowel binnen als buiten te voorzien van de meest geschikte wandtegels en vloertegels, mozaieken en tegelplinten voor woonkamer, keuken of badkamer en, tegelijkertijd, openbare ruimten, kantoren, hotels, winkels, terrassen etc. etc.

Enkele tegelseries van Colli ceramiche zijn;
Colli vox, Colli mark, Colli Wow, Colli super Colli and, Colli i Legni , Colli scot , Colli Paco , Colli abaco , Colli domus  , Colli kent , Colli natura, .Colli area,

Wij Kunnen alle tegels van Colli Ceramiche leveren. Kijk voor informatie van alle wand en vloertegels, formaten, decors, plinten, mozaieken van Colli op de fabriek site. Heeft u hier gevonden wat u zoekt dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen bij Tegelhandel online. Dat is zeker de moeite waard want wij leveren de tegels vanaf de fabriek rechtstreeks bij u thuis ,dus goedkoper kan niet. Niet gevonden op de fabriek site neem dan contact met ons op via tel. of mail. Ook kan u op afspraak onze showroom bezoeken, 6 dagen per week, eventueel ook s avonds tel. 0413 475506