Ariana Ceramiche                               http://www.ariana.it/

Alle tegels rechtstreeks af fabriek, goedkoper kan niet.   Kortingen boven de 50 M2 oplopend tot -50%.

Ariana Legend 20x170

Ariana Legend white-grey-sand-havana-brown 20×170-40×170 v.a. € 42,- m2 Incl. BTW .Vraag uw prijs aan, ook alle andere formaten en kleuren leverbaar tegen de laagste prijs.

Ariana _20x120___Sand_20x120___Brown_20x120_

Ariana Legend white-grey-sand-havana-brown 20×120  v.a. € 33 ,- m2 Incl.. BTW .Vraag uw prijs aan, ook alle andere formaten en kleuren leverbaar tegen de laagste prijs.

Ariana Bali 20x80

Ariana Bali Exotic-Natural-Grey-Camou 20×120 v.a. € 36,- m2. Vraag uw prijs aan, ook alle andere formaten en kleuren leverbaar tegen de laagste prijs.

ariana_portland

Ariana portland Chalk-Silver-Dove gry-20×170-40×170 v.a. € 51,- m2. Vraag uw prijs aan, ook alle andere formaten en kleuren leverbaartegen de laagste prijs.

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle Ariana tegels aan de particulier, tegelzetter en aannemer.  Prijsaanvragen van de door u gezochte wand en vloertegels is 100% de moeite waard.  Showroom geopend ma t/m za van 9 tot 20 uur (alleen op afspraak). 0413 475506  https://www.tegelhandelonline.nl/showroom/

Ariana Wand Tegels en Vloertegels voor de beste prijs.
Ariana Ceramiche (wij zijn dealer) is een Italiaanse tegelfabriek in wand en vloertegel die onderdeel is van de ABK groep. Ariana Ceramiche is opgericht in 1967 en altijd protagonist onder de bedrijven van de wijk Sassuolo .Keramische Ariana ontdekt zichzelf door middel van een nieuwe identiteit. Ariana wordt voorgesteld, in het landschap van porseleinen tegels en dubbelhard gebakken wandtegels, als een verfijnde en onconventionele merk, gericht op mensen die op zoek zijn naar een alternatieve kijk op het keramisch product.Tegel collecties die door Ariana met een hoge technische en esthetische waarde geproduceerd worden maken dat deze tegelproducten 100 % Italiaans design uitstralen.Door voortduren de vergelijking met trends die samenhangen met de diverse stijlen van de interieurs te treffen, passen wij onze tegeloppervlakten en de tegelformaten naadloos op aan.

 Enkele tegel vloertegel series van Ariana zijn;Ariana Bali ,Ariana Canvas ,Ariana Concrea ,Ariana Concrea , Ariana Plain ,Ariana Crea ,Ariana Essential ,Ariana Fluido ,Ariana Futura ,Ariana Habitat ,Ariana Horizon ,Ariana Larix ,Ariana Legend ,Ariana Portland325,

Tegelhandelonline  verkoopt in heel Nederland en ver daarbuiten vloertegels, wandtegels, terra cotta en keramische tegelparket, van meer dan 500 tegelmerken voor de laagste prijs van Nederland. Wij zijn al meer dan 35 jaar tegelhandel/bouwbedrijf gevestigd aan de Handelsweg 8 in Nijnsel en hebben een mooie showroom en een grote voorraad vloertegels. U kan een prijsaanvragen maar u kan ook op afspraak onze showroom bezoeken. Wij hebben o.a., de grootste en goedkoopste collectie keramische tegelparket van Nederland. In onze showroom vind u de volgende uitstralingen van vloertegels, tegels voor uw terras, tegelparket, hardsteen look, leisteen look, beton look, vorstbestendige vloertegels, getrommelde tegels, cementlook, gepolijste tegels, houtlook vloertegels in diverse tegelformaten formaten zoals.20×20, 30×30, 30×60, 60×60, 75×75, 80×80, 90×90, 100×100, 120×120, 40×80, 45×90, 60×120 en vele andere tegelformaten.

Tegelhandelonline kan alle tegels van Arianaceramiche  leveren! Wij hebben tevens diverse series van deze fabriek in onze showroom. Op de fabriekswebsite kunt u altijd het meest actuele aanbod bekijken en ziet u welke modellen leverbaar zijn. Heeft u hier gevonden wat u zocht dan kan u een vrijblijvende prijsaanvraag indienen. U betaald bij ons nooit teveel omdat we meestal de tegels rechtstreeks vanaf de fabriek bestellen en leveren bij u thuis. Minder tussenhandelaren is meer korting voor u! Heeft u op de fabriekssite niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons via de contactpagina en wij gaan persoonlijk voor u op zoek. Natuurlijk bent u, op afspraak, ook altijd van harte welkom in onze showroom te Nijnsel op de Handelsweg 8 .

M vr groet,

Henk v Lieshout